Proje Detayları


İşin Kapsamı :

Novus

Rezidans, ATATÜRK havalimanı, Ataköy Marina çevre yollarına ve en seçkin sosyal mekanlara dakikalar ile ölçülen mesafesi ile Novus Rezidans, Ataköy’ün en ayrıcalıklı konumunda yer almaktadır. Novus sağlam mimari yapısı ve 1+1 den 5+1 e kadar değişik alternatifleri ile tüm beklenti ve gereksinimleri karşılayacak dört ile on beş kat arasında yükseklikleri farklı deniz manzaralı altı blok ile 248 konut alternatifi sunmaktadır.

2004 yılı Deprem Yönetmeliğine tamamen uygun olarak, 70 cm kalınlığında toplamda 1113 yerinde dökme, güçlendirilmiş kazık yapılarak 3 600 m 2 inşaat oturum alanı meydana getirilmiştir Ayrıca deprem tespit ve otomasyon sistemi vardır.

Yazın taşınabilir cam duvarlar ve kışın zeminden ısıtma sayesinde bütün bir yıl boyunca kullanılabilecek özel olarak tasarlanmış iki yüzme havuzu ile birlikte Sağlıklı Yaşam Merkezi kültür fizik ve çeşitli spor faaliyetleri için egzersiz geliştirme, 24 saat boyunca hizmet verebilecek sosyal tesisler içinde sauna ve kafeler vardır.

Novus sakinlerinin gündelik ihtiyaçlarını karşılayacak mini market, güzellik ve spa merkezi, kuaför, kuru temizleme, çiçekçi, terzi ve ayakkabı dükkânı mevcuttur.

Günlük hayatı kolaylaştırmak üzere tüm yenilikçilik ve son teknoloji ile Novus Rezidans, 4 boru ısıtma ve soğutma sistemi, daireler arası görsel dâhili haberleşme ve dış telefon hatları, kesintisiz güç kaynağı için merkezi jeneratör, uydu ve kablo yayın sistemleri, mutfak için ısıtma, su ve doğal gaz sızıntı tespit cihazı, deprem tespit ve otomasyon sistemi ile donatılmıştır.

Her blok 24 saat kapalı devre izleme sistemi ile donatılmış her daire için özel otopark bulunmaktadır. Novus Rezidans sakinlerinin yanında, misafirleri için de açık otopark hizmeti bulunmaktadır




İŞ YÖNETME (PDF)

Copyright © 2020 Gökyol Taahhüt Turizm İnşaat San. ve Tic. LTD. ŞTİ.

Web Tasarım: CMS BİLİŞİM