Proje Detayları


İşin Kapsamı :

Türkiye’nin iş ve yaşam adına en prestijli semti olan Maslak’ta iş merkezlerine ve İstanbul’un tüm noktalarına yakın, şehrin tam göbeğinde yer alan çok özel bir konum. Yaşamak, çalışmak ve sosyal hayatın bir parçası olmak adına İstanbul’un en doğru Noktası Mashattan ; Toplam 140 dönüm arazi üzerine kurulmuş olan Mashattan projesi, 10 dönümlük bina yerleşimi ve içerisinde gölet keyfi yapmanıza olanak sağlayan 130 dönümlük doğal yaşam alanından oluşmaktadır.

Dünyanın en gelişmiş teknolojik sistemleri ile yapılandırılan 33 katlı 10 kuleden oluşan Mashattan , 85 m²’den başlayan daire alternatifleri ve modüler mimari yöntemi ile yaşam alanınızı seçme özgürlüğü sunmaktadır.

Daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişmektedir. Daireler sosyal tesisler, 3400 araçlık otopark alanı, genel kullanım için teras, botanik bahçesi, yüzme havuzu, yapay göl mükemmel İstanbul manzarasını kapsayan biçimde tasarlanmıştır.

Tesis, 3 açık, 1 kapalı toplam 4 adet yüzme havuzu, oyun sahaları, antrenman pisti, botanik bahçeleri, tenis ve basketbol sahaları, 3 adet squash salonu, kondüsyon merkezi ve aerobik merkezi, hamam, sauna ve buhar odası, güzellik salonu ve kuaför, hobi ve el sanatları merkezi, toplantı salonu, her biri 100 koltuklu 3 adet sinema salonu, 3 adet market ve bir adet süpermarket, çeşitli mağazalar, restoranlar, kafeler ve çay bahçeleri, 24 saat acil servis hizmeti ve eczane, konut sakinleri için kreş içermektedir.

Son teknoloji, ses ve ısı yalıtım sistemleri, merkezi otomatik kontrollü havalandırma sistemi, deprem sensörlü doğal gaz sistemi, tüm elektrik ihtiyacını karşılayacak güçte tam kapasiteli jeneratör, görüntülü intercom ve network sistemi, home theater alt yapısı, her dairede 4 telefon hattı, kablosuz internet hattı, 4 adet kapalı ve 1 adet panoramik olmak üzere; çift hızlı, havalandırmalı, güvenlik alarmlı, ses ve görüntü bağlantılı, deprem sensörlü asansörler ve açık teraslar bulunmaktadır.




İŞ YÖNETME (PDF)

Copyright © 2020 Gökyol Taahhüt Turizm İnşaat San. ve Tic. LTD. ŞTİ.

Web Tasarım: CMS BİLİŞİM